Προβληθείτε στα social media και αποκτήστε δυνητικούς πελάτες για την online επιχείρησή σας. Η ομάδα της deZitech αναλαμβάνει την δημιουργία σελίδας στο Facebook και το Instagram, την συχνή ενημέρωσή τους καθώς και τις διαφημιστικές καμπάνιες για ανάκτηση περισσοτέρων επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

H χρήση των Social Media αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των χρηστών του διαδικτύου, καθώς και ένα σύγχρονο και εξελισσόμενο χώρο δραστηριότητας, όπου οι επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους. Τα οφέλη του Social Media Marketing μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για μια επιχείρηση, ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Πλεονεκτήματα

 • Άμεση επικοινωνία με τους πελάτες
 • Δημιουργία brand name και διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό
 • Διαχείριση διαδικτυακής φήμης
 • Αύξηση εμπιστοσύνης της επιχείρησής σας
 • Αύξηση κίνησης της ιστοσελίδας

Ελάτε να αναπτύξουμε μαζί την στρατηγική που θα ακολουθήσετε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Τιμοκατάλογος Social Media

Έχουμε δημιουργήσει τρία πολύ μελετημένα πακέτα για την προώθηση της εταιρίας σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ανεξάρτητα αν έχετε μικρή ή μεγάλη εμπειρία με το Facebook/Instagram, εμείς έχουμε τα επαγγελματικά εργαλεία, την υποδομή και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

ΠΑΚΕΤΟ 1

100/ χωρίς ΦΠΑ

 • Δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση σελίδας Facebook
 • Δημιουργία προφίλ Instagram
 • Διαχείριση προφίλ Instagram
 • Εβδομαδιαίο στρατηγικό πλάνο
 • Ανανέωση περιεχομένου, νέες αναρτήσεις
 • Στόχευση κοινού
 • #hashtags – short links – emojis
 • Πρωτότυπα γραφικά στα cover, posts, backgrounds)
 • Αύξηση επισκεπτών-likes στη σελίδα
 • Δημιουργία animated video posts
 • Διαγωνισμοί, κληρώσεις, events
 • Μηνιαία παρακολούθηση και αναφορά αποτελεσμάτων

Start

99/ μήνα

 • 1-2 posts την εβδομάδα

Business

150/ μήνα

 • 1-3 posts την εβδομάδα

Strategy

250/ μήνα

 • 1-5 posts την εβδομάδα

Τιμοκατάλογος Social Media

Έχουμε δημιουργήσει τρία πολύ μελετημένα πακέτα για την προώθηση της εταιρίας σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ανεξάρτητα αν έχετε μικρή ή μεγάλη εμπειρία με το Facebook/Instagram, εμείς έχουμε τα επαγγελματικά εργαλεία, την υποδομή και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Συχνές Ερωτήσεις

Ξέρω Facebook, μπορώ να το κάνω μόνος μου. Γιατί να απευθυνθώ σε εταιρία;
Είναι απλό! Το Facebook δίνει επιπλέον εργαλεία σ' εμάς τους επαγγελματίες διαφημιστές, τα οποία οι περισσότεροι χρήστες κατά κύριο λόγο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Επίσης, έχοντας εμπειρία από δεκάδες εταιρίες ή ιδιώτες που προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες όπως και εσείς, γνωρίζουμε τι λειτουργεί και τι αποφέρει κέρδος. Δεν βαδίζουμε στο περίπου ή στα τυφλά. Όταν δαπανάτε ένα ποσό σε διαφήμιση, μικρό ή μεγάλο, θέλετε από το πρώτο ευρώ να υπάρχει ανταπόδοση. Εμείς ως επαγγελματίες διαφημιστές έχουμε την εμπειρία, τα σωστά εργαλεία, τις κατάλληλες επιλογές και λύσεις για να δείτε την διαφορά!
Θέλω να το κάνω, αλλά δεν έχω χρόνο. Πρέπει να ασχοληθώ;
Όχι! Εσείς δεν χρειάζεται να ξοδέψετε καθόλου χρόνο. Εμείς τ' αναλαμβάνουμε όλα! "Τρέχουμε" εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της σελίδας σας στα social media, γράφουμε τα κείμενα, δημιουργούμε τις εικόνες ή τα εικονιδια, που θέλουν να διαβάσουν και να δουν οι πελάτες σας και στοχεύουμε στο κατάλληλο κοινό, σύμφωνα πάντα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Παράλληλα είμαστε πάντα σε συνεννόηση μαζί σας και οποιαδήποτε παρέμβαση-ερώτηση-οδηγία σας είναι δεκτή.
Κάθε πότε θα πρέπει να πληρώνω;
Τα πακέτα μας είναι μηνιαία. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν ξεκινήσουμε την συνεργασία μας την πρώτη κάθε μήνα ή στις 5 ή στις 17 του μήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε και ο μήνας θα μετράει για 30 ημερολογιακές ημέρες μετά την ημέρα ενεργοποίησης του πακέτου σας. Με αυτό τον τρόπο ανανεώνεται και η συνδρομή σας στο πακέτο που έχετε επιλέξει.
Αν ξεκινήσω με κάποιο πακέτο, μπορώ να αλλάξω κατά την διάρκεια της συνδρομής μου;
Φυσικά. Πριν την μηνιαία σας ανανέωση, μπορείτε να αλλάξετε σε μεγαλύτερο ή μικρότερο πακέτο, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο, οι επιχειρήσεις με εποχικότητα να επιλέγουν μεγαλύτερο πλάνο τις περιόδους αιχμής και να αλλάζουν σε μικρότερο όταν τελειώνει η εποχικότητα και θέλουν απλά να συντηρήσουν την επαφή με το κοινό τους.
Στη τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα για τις διαφημίσεις στο Facebook;
Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που θα ξοδέψετε για την προώθηση (boost) των διαφημίσεων σας στο Facebook. Το κόστος αυτό, δηλαδή το κόστος προώθησης των εβδομαδιαίων posts της σελίδας σας ή οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια είναι χρήματα που καταλήγουν στο Facebook και όχι σ' εμάς.
Πώς καθορίζεται το ποσό που θα ξοδέψω για τις διαφημίσεις στο Facebook;
Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας, διότι η διαφήμιση στο facebook μπορεί να ξεκινήσει από 1 ευρώ την ημέρα μέχρι όσο θέλετε! Σε γενικές γραμμές εσείς αποφασίζετε το budget-προϋπολογισμό που θέλετε να ξοδέψετε για κάθε διαφήμιση στο Facebook και έχει να κάνει με τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Πώς θα αυξήσω τους επισκέπτες και τα likes στη Facebook σελίδα μου;
Δημιουργούμε την κατάλληλη διαφήμιση για εσάς με άριστα αποτελέσματα. Στοχεύουμε σε συγκεκριμένο κοινό και κάνουμε τη κατάλληλη προώθηση για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Γιατί είναι καλό να κάνω διαγωνισμούς, κληρώσεις ή events;
Διότι αυξάνετε κατακόρυφα η δημοτικότητα της επιχείρησης σας! Μπορεί να αποτελέσει μια διασκεδαστική διαδικασία και ταυτόχρονα να αυξήσει το κοινό σας. Από την μια, αυξάνονται τα likes της σελίδας σας και από την άλλη υπό προϋποθέσεις μπορούν να συγκεντρωθούν πολλά email τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και σε καμπάνιες email marketing.
Τι είναι τα animated video posts;
Πρόκειται για video που παρουσιάζουν τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας με τη χρήση animation (κίνησης). Περιλαμβάνουν εικόνες με τα προϊόντα σας, το μήνυμά σας, το λογότυπό σας και μουσική επένδυση.
Τι σημαίνει ανανέωση του περιεχομένου της σελίδας σας;
Σε συνεννόηση μαζί σας, ανανεώνουμε το περιεχόμενο των σελίδων σας με νέα posts και ανακοινώσεις. Το περιεχόμενο είναι μοναδικό, ξεχωριστό, το οποίο θα εκφράζει εσάς και την επιχείρηση σας.
Τι περιλαμβάνει η δημιουργία γραφικών;
Επιμελούμαστε όλες τις γραφιστικές εργασίες για να ενισχύσουμε τα posts, τα μηνύματα, τα θέματα που θέλουμε να προβάλλουμε στα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργούμε γραφικά που αφορούν τα posts, τα backgrounds και τα cover.
Τι είναι τα hashtags;
Χρησιμοποιούμε hashtags για την κατηγοριοποίηση συζητήσεων και δημοσιεύσεων. Δημιουργούμε συνδέσμους προς σχετικές συζητήσεις ή ενημέρωση γύρω από σχετικό θέμα με την επιχείρηση σας.