Φιλοξενία
ιστοσελίδων

Φιλοξενία
ιστοσελίδων

PREMIUM ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!

Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες πελατών μας και μόνο. Γνωρίζουμε κάθε σελίδα πως λειτουργεί, βελτιστοποιούμε την απόδοση και την ασφάλεια τους, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία τους και την ταχύτερη απόκρισή τους στο Internet.

Καλό, φθηνό και γρήγορο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια. Τα πακέτα φιλοξενίας που διαθέτουμε δημιουργούνται αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες. Μελετάμε την σελίδα σας, πως δουλεύει τώρα και πως θα έπρεπε ιδανικά να δουλεύει και κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επωφεληθείτε τα μέγιστα του πακέτου που θα σας προτείνουμε. Αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι ώστε να ξεχάσετε τι σημαίνει “πέφτει η σελίδα”, είναι αργή, κολάει ο server, κλπ.

Όλη αυτή η προσπάθεια, έχει κάποιο κόστος και οι πελάτες μας το αντιλαμβάνονται και το αναγνωρίζουν! Έχουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, για μια τόσο σοβαρή υπηρεσία όπως η φιλοξενία της ιστοσελίδας. Εμείς κάνουμε το επόμενο βήμα για εσάς!

Αξιόπιστες Υπηρεσίες Hosting

H dezitech διαθέτει  server υψηλών επιδόσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εξοπλισμένους με ό,τι πιο σύγχρονο όσον αφορά την ασφάλεια και το εγκατεστημένο λογισμικό.

Όλοι οι server της εταιρίας μας διαθέτουν λειτουργικό linux, επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, Plesk ή cPanel και επαγγελματικά εργαλεία Antispam. Απαραίτητα χαρακτηριστικά που έχουν ως αποτέλεσμα τη μέγιστη απόδοση των ιστοσελίδων σας, οποιαδήποτε στιγμή.

Αν έχετε ιστοσελίδες  που πολύ απλά δεν πρέπει να πέφτουν, αν έχετε eshop που απλά δεν μπορείτε να χάνετε πωλήσεις, αν έχετε ενημερωτικό news portal που απλά πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμο, έχουμε την λύση! Ξέρουμε τον τρόπο και μπορούμε να σας τον δείξουμε από άλλους αντίστοιχους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Δείτε τα πακέτα μας! Kαλύπτουν πάνω από το 90% των απαιτήσεων που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια απλή, αλλά ταυτόχρονα με μελλοντικές προεκτάσεις, ιστοσελίδα!

Bronze

Απεριόριστος Xώρος Δίσκου
1 Domain
Web Control Panel
Απεριόριστα Subdomains
FTP Πρόσβαση
Στατιστικά Επισκεψιμότητας
10 Email Διευθύνσεις (pop3)
Webmail
Υποστήριξη μέσω email
Τηλεφωνική Υποστήριξη
Server Backup
MySql 3

Silver

Απεριόριστος Xώρος Δίσκου
5 Domain
Web Control Panel
Απεριόριστα Subdomains
FTP Πρόσβαση
Στατιστικά Επισκεψιμότητας
20 Email Διευθύνσεις (pop3)
Webmail
Υποστήριξη μέσω email
Τηλεφωνική Υποστήριξη
Server Backup
MySql 5

Gold

Απεριόριστος Xώρος Δίσκου
10 Domain
Web Control Panel
Απεριόριστα Subdomains
FTP Πρόσβαση
Στατιστικά Επισκεψιμότητας
60 Email Διευθύνσεις (pop3)
Webmail
Υποστήριξη μέσω email
Τηλεφωνική Υποστήριξη
Server Backup
MySql 10

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι σημαίνει Web Hosting;

Ο όρος Web Hosting ή αλλιώς Φιλοξενία Ιστοσελίδων αναφέρεται στην καταχώρηση των αρχείων (εικόνες, κείμενα) στο διαδίκτυο ώστε να είναι προσβάσιμα από όλους τους χρήστες.

Πόσες σελίδες φιλοξενούνται στους hosting servers της deZitech dynamics;

Ο αριθμός των σελίδων κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την βέλτιστη λειτουργία όλων των ιστοσελίδων μας.

Γιατί να επιλέξω την deZitech dynamics για web hosting;

Διαθέτουμε πολλαπλούς servers τελευταίας τεχνολογίας, με μεγάλη μνήμη, αξιόπιστους και δυνατής επεξεργαστικής ισχύος. Εάν φιλοξενείτε την ιστοσελίδα σας σε εμάς, σας εγγυόμαστε σχεδόν 100% uptime και γρήγορες ταχύτητες.

Τι γίνεται στην περίπτωση που τα πακέτα δε καλύπτουν τις ανάγκες μου;

Εάν οι ανάγκες σας για φιλοξενία είναι αυξημένες (π.χ. eshop με πολλά προϊόντα), μπορούμε να σας προτείνουμε μία custom λύση που θα σας καλύπτει απόλυτα. Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία.

Έχετε κάποια απορία;
Ρωτήστε μας!
Απαντάμε άμεσα!

Γράψτε μας το μήνυμα σας στην παρακάτω φόρμα.