κατασκευή eshop

Κατασκευή
eshop

Κατασκευή
eshop

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ESHOP

Δημιουργούμε eshop με μοναδικό εικαστικό σχεδιασμό, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εύκολη πλοήγηση και κυρίως στην χρηστικότητα!

κατασκευή eshop bullet 1

Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός e-shop επηρεάζει άμεσα τις online πωλήσεις σας. Επηρεάζει σημαντικά το SEO, τα Google Ads και την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Αν το eshop σας αργεί να φορτώσει, ο επισκέπτης σας κουράζεται να περιμένει, προκαλεί εκνευρισμό και το πιο πιθανό είναι να φύγει από εσάς και να καταλήξει σε ανταγωνιστή σας.

Ένα γρήγορο eshop βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, δεν τον κουράζει, φορτώνει άμεσα τα προϊόντα και ο επισκέπτης χαίρεται να πλοηγείτε στην ιστοσελίδα σας.

Διαθέτουμε ταχύτατους server, που φιλοξενούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σελίδες πελατών μας. Δεν πουλάμε μαζικά πακέτα φιλοξενίας σε όλο το σύμπαν! Τα μηχανήματα μας ανανεώνονται κάθε χρόνο, είναι υψηλών επιδόσεων, ακριβά γιατί μόνο έτσι μπορούμε και καταφέρνουμε να έχουμε ελεγχόμενα eshop, με την καλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Διασύνδεση με Courier

Η διασύνδεση με courier επιτρέπει την αυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής.
Τι σημαίνει αυτό;
Κάθε φορά που μία νέα παραγγελία φτάνει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αυτόματα θα δημιουργείται το Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ), ώστε να το εκτυπώσετε και να το τοποθετήσετε πάνω στο δέμα σας. Μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λαμβάνει αυτόματα τον κωδικό του voucher, μέσω του οποίου θα μπορεί να παρακολουθεί την παραγγελία του.

Διασυνδέουμε το eshop σας με την ACS, τη Γενική Ταχυδρομική, τα ΕΛΤΑ Courier, την Speedex, την EasyMail, την DHL, την USPS κ.ά.
Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε πολύ χρόνο, αφού δε χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής για κάθε σας παραγγελία. Η διαδικασία γίνεται αυτόματα.

κατασκευή eshop bullet 2
κατασκευή eshop bullet 3

Διασύνδεση με πιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες)

Πλέον, η πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική/ προπληρωμένη κάρτα είναι απαραίτητη, δεν είναι επιλογή! Οι υποψήφιοι πελάτες σας ζητάνε από εσάς την πληρωμή με κάρτα και εσείς πρέπει να την παρέχετε. Ταυτόχρονα, πρέπει να εξασφαλίσετε στον πελάτη σας σιγουριά, εμπιστοσύνη και βεβαιότητα ότι η συναλλαγή γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Τα eshop που κατασκευάζουμε, συνδέονται όλα με την τράπεζα της επιλογής σας. Επιλέξτε από τα κλασσικά πιστωτικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα ή και τα πιο σύγχρονα όπως VIVA Wallet, Everypay, Stripe, Revolut.

Εύκολη και γρήγορη διαδικασία αγοράς (checkout)

Είναι πάρα πολύ σημαντικό η σελίδα να μην έχει πολλά κλίκ, πολλά βήματα,  γιατί υπάρχει κίνδυνος ο πελάτης να αλλάξει γνώμη και να μην προχωρήσει τελικά στην αγορά. Πληροφορίες, όπως τα στοιχεία αποστολής, η παραγγελία του με τα προϊόντα και τις ποσότητες, ο τρόπος πληρωμής, τα μεταφορικά, κ.α., θα πρέπει να είναι σε μια σελίδα και ευδιάκριτα ξεκάθαρα στη σελίδα.

Εμείς για να διευκολύνουμε τη διαδικασία αγοράς στα e-shop των πελατών μας, φροντίζουμε η ολοκλήρωση της αγοράς να γίνεται σε μία σελίδα (One-Page Checkout).

κατασκευή eshop bullet 3
κατασκευή eshop bullet 5

Σύνδεση με ERP

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ERP για τη διαχείριση της αποθήκης σας, μπορούμε να κάνουμε γέφυρα σύνδεσης με το e-shop σας.

Με τη διασύνδεση αυτή η επικοινωνία είναι αμφίδρομη. Η καταχώριση των προϊόντων γίνεται σε ένα μόνο σύστημα και το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται αυτόματα από τις κινήσεις του ERP σας. Γίνεται συγχρονισμός των προϊόντων, των παραγγελιών, των πελατών και της αποθήκης. Με αυτόν τον τρόπο αυτοματοποιούνται πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες και αποφεύγονται μόνιμα λάθη.

Συγχρονισμός με XML προμηθευτών

Από τις πιο σημαντικές διαδικασίες κατά τη δημιουργία ενός e-shop είναι η εισαγωγή των προϊόντων.

Ο κατάλογος των προϊόντων των προμηθευτών σας μπορεί να αλλάζει αρκετά συχνά. Επομένως, χρειάζεται να ενημερώνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για τις αλλαγές αυτές.

Εμείς διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία με την αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από τη βάση δεδομένων των προμηθευτών σας.

κατασκευή eshop bullet 6

Σύνδεση e-shop με Skroutz, BestPrice, Shopflix, Snif, Linkwise

Η διασύνδεση του eshop σας με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών της Ελλάδας συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της επιχείρησής σας.

Πραγματοποιούμε εύκολα τη σύνδεση αυτή με τη δημοσίευση ενός xml αρχείου. Στο αρχείο αυτό υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρησιμοποιούν οι πλατφόρμες σύγκρισης τιμών.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Γιατί χρειάζομαι ηλεκτρονικό κατάστημα;

Στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν το ίντερνετ για τις καθημερινές τους δραστηριότητες και αγορές. Έτσι και εσείς καλό θα είναι να έχετε παρουσία με το κατάλληλο eshop για να εκμεταλλευτείτε τους δυνητικούς πελάτες. Μην ξεχνάτε επίσης ότι είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα.

Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο το κατάστημά μου;

Ο χρόνος παράδοσης του έργου εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της σελίδας που θα μας έχει ανατεθεί. Προσπαθούμε να τηρούμε στο ακέραιο τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης, στα οποία πρέπει να είναι φυσικά τυπικός κι ο πελάτης, όσον αφορά το υλικό που έχει να μας παραδώσει.

Είναι εύκολο να προσθέσω προϊόντα μετά;

Το σύστημα διαχείρισης των eshop μας είναι πολύ εύκολο στην χρήση από τον απλό χρήστη. Εξάλλου, μετά την παράδοση του eshop σας παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να μπορείτε μόνος σας να ανανεώνετε το περιεχόμενο και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας.

Τι τρόποι πληρωμής υποστηρίζονται;

Μπορείτε να προσθέσετε ό,τι τρόπο πληρωμής θέλετε, συμπεριλαμβανομένων πιστωτική κάρτα σε σύνδεση με ελληνική τράπεζα, Paypal, αντικαταβολή.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς

Άριστοι επαγγελματίες! Από τους πιο παλιούς στο χώρο κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop στην Ελλάδα και άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Λεωνίδας ΜακεδόναςDECOMARKET

Επαγγελματίες. Συνεργαζόμαστε πάνω από 5 χρόνια και το σύνολο του προσωπικού προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ανάγκες της επιχείρησης μας που διαρκώς μεταβάλλονται. Σημαντικό είναι πως ότι και να προκύψει γνωρίζουμε πως μπορούμε σε συνεργασία να το αντιμετωπίσουμε και να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ανατολή ΤσακαλίδουΠΕΝΑ

Άρτια οργάνωση, σχεδίαση, παράδοση έργου άμεσα, πληρέστατη κατάρτιση του ενδιαφερομένου στη χρήση της πλατφόρμας που παραλάβαμε, άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.

Έλενα ΜακρήΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ευχαριστώ για την συνεργασία και την θετική ενέργεια καθ' όλη την διάρκεια υλοποίησης του project και τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα που συμμετείχε στη διαδικασία αυτή.

Κουγιουμτσιάδης ΒασίληςSupremum.gr
Web Hosting Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Έχετε κάποια απορία;
Ρωτήστε μας!
Απαντάμε άμεσα!

Γράψτε μας το μήνυμα σας στην παρακάτω φόρμα.