Social
media

Social
media

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

Βρίσκουμε την καλύτερη στρατηγική για επιτυχημένη προβολή στα social media, με στόχο την απόκτηση δυνητικών πελατών για την επιχείρησή σας.

Διαφημιστείτε στα social media

Η απλή διαχείριση των social media ίσως είναι μια εύκολη διαδικασία για τους περισσότερους. Διαφέρει, όμως, από το social media marketing, το οποίο στοχεύει στην επιτυχημένη και αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας!

Ποια είναι τα οφέλη;

1. Αύξηση αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης
2. Δημιουργία brand name και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό
3. Άμεση επικοινωνία και αλληλεπίδραση με το κοινό
4. Διαχείριση της διαδικτυακής φήμης
5. Αύξηση κίνησης της ιστοσελίδας
6. Αύξηση της εμπιστοσύνης προς την επιχείρησή σας
7. Αύξηση δυνητικών πελατών συγκεντρώνοντας πχ. τα email τους

Αν μας ρωτάτε, η διαφήμιση στα social media αποτελεί εργαλείο που όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αξιοποιήσουν!

Γιατί εμάς;

Διαθέτουμε την γνώση, την εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξουμε μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια και να φέρουμε σίγουρα αποτελέσματα!

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα στο digital marketing, στην συγγραφή κειμένων και στον γραφιστικό σχεδιασμό, τα οποία ερευνούν τον ανταγωνισμό, παρακολουθούν τις νέες τάσεις στον τρόπο διαφήμισης και διαχειρίζονται κατάλληλα το ποσό χρημάτων που θέλετε να διαθέσετε.

Δείτε τις παροχές μας και κρίνετε μόνοι σας!

* Αξιολόγηση των αναγκών της επιχείρησής σας, έρευνα του ανταγωνισμού και ανάπτυξη του πλάνου διαφήμισής σας στα κοινωνικά δίκτυα (με οργανικές ή/και χορηγούμενες δημοσιεύσεις).
* Δημιουργία σελίδας στο Facebook, Instagram και συχνή ενημέρωση του περιεχομένου τους.
* Σύνταξη κειμένων χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις με υψηλή απήχηση και δημιουργία έξυπνων hashtag γύρω από το θέμα.
* Σχεδιασμός πρωτότυπων story με ενημερωτικό και διαφημιστικό σκοπό.
* Γραφιστική επιμέλεια και δημιουργία post (στατική ή κινούμενη εικόνα) με άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα και εναρμονισμένο με το συνολικό προφίλ της εταιρίας.

Δείτε τα πακέτα μας! Είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες σας και να αξιοποιείτε το εργαλείο των social media προς όφελός σας.

Business

ελάχιστο 3μηνο συμβόλαιο
πληρωμή ανά μήνα

Έως 8 οργανικά post ανά μήνα
Μηνιαία στρατηγικό πλάνο
Γραφιστικό σχεδιασμό
Κειμενογραφία
#hastags-short links-emojis

Business+

ελάχιστο 3μηνο συμβόλαιο
πληρωμή ανά μήνα

Έως 16 οργανικά post ανά μήνα
Μηνιαία στρατηγικό πλάνο
Γραφιστικό σχεδιασμό
Κειμενογραφία
#hastags-short links-emojis
Διαγωνισμούς, κληρώσεις

Χορηγούμενες Δημοσιεύσεις

Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας
Στόχευση κοινού
Γραφιστικό σχεδιασμό
Αύξηση φίλων της σελίδας
Αύξηση επισκεψιμότητας της σελίδας

(Προτεινόμενο διαφημιστικό budget 100-200€/μήνα)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Γιατί τα πακέτα είναι 3μηνα και όχι μηνιαία;

Ξεκινάμε μία σοβαρή συνεργασία από την οποία περιμένετε αποτελέσματα. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού χρειάζεται χρόνος. Μέσα σε ένα μήνα, δε μπορούν να φανούν τα αποτελέσματα που θέλετε, ούτε να “ξεδιπλώσουμε” το στρατηγικό μας πλάνο. Για αυτό και τα πακέτα μας έχουν διάρκεια τριών μηνών που είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να “χτίσουμε” σωστά το εταιρικό σας προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα.

Στη τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα για τις διαφημίσεις στο Facebook/Instagram;

Τα πακέτα Business και Business+ αφορούν μόνο τα οργανικά posts της σελίδας σας στο Facebook. Το κόστος για κάθε χορηγούμενο post, δηλαδή για κάθε διαφημιστική εκστρατεία που θα δημιουργήσουμε ξεκινάει από 50 € + το διαφημιστικό budget που θα δώσετε στο ίδιο το Facebook για να “τρέξουν” οι διαφημίσεις σας και το οποίο αποφασίζετε εσείς (Προτείνουμε 100 – 200 € το μήνα).

Ξέρω Facebook, μπορώ να το κάνω μόνος μου. Γιατί να απευθυνθώ σε εταιρία;

Είναι απλό! Το Facebook δίνει επιπλέον εργαλεία σ’ εμάς τους επαγγελματίες διαφημιστές, τα οποία οι περισσότεροι χρήστες κατά κύριο λόγο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Επίσης, έχοντας εμπειρία από δεκάδες εταιρίες ή ιδιώτες που προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες όπως και εσείς, γνωρίζουμε τι λειτουργεί και τι αποφέρει κέρδος. Δεν βαδίζουμε στο περίπου ή στα τυφλά. Όταν δαπανάτε ένα ποσό σε διαφήμιση, μικρό ή μεγάλο, θέλετε από το πρώτο ευρώ να υπάρχει ανταπόδοση. Εμείς ως επαγγελματίες διαφημιστές έχουμε την εμπειρία, τα σωστά εργαλεία, τις κατάλληλες επιλογές και λύσεις για να δείτε την διαφορά!

Κάθε πότε θα πρέπει να πληρώνω;

Δεν παίζει κανένα ρόλο αν ξεκινήσουμε την συνεργασία μας την πρώτη κάθε μήνα ή στις 5 ή στις 17 του μήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε και ο μήνας θα μετράει για 30 ημερολογιακές ημέρες μετά την ημέρα ενεργοποίησης του πακέτου σας.

Πώς καθορίζεται το ποσό που θα ξοδέψω για τις διαφημίσεις στο Facebook;

Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας, διότι η διαφήμιση στο Facebook μπορεί να ξεκινήσει από 1 ευρώ την ημέρα μέχρι όσο θέλετε! Σε γενικές γραμμές, εσείς αποφασίζετε το budget-προϋπολογισμό που θέλετε να ξοδέψετε για κάθε διαφήμιση και έχει να κάνει με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Αυτό που εμείς προτείνουμε ως μηνιαίο budget είναι τα 100 – 200 €.

Θέλω να το κάνω, αλλά δεν έχω χρόνο. Πρέπει να ασχοληθώ;

Όχι! Εσείς δεν χρειάζεται να ξοδέψετε καθόλου χρόνο. Εμείς τ’ αναλαμβάνουμε όλα! “Τρέχουμε” εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της σελίδας σας στο Facebook, γράφουμε τα κείμενα, δημιουργούμε τις εικόνες, που θέλουν να διαβάσουν και να δουν οι πελάτες σας και στοχεύουμε στο κατάλληλο κοινό, σύμφωνα πάντα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Παράλληλα είμαστε πάντα σε συνεννόηση μαζί σας και οποιαδήποτε παρέμβαση-ερώτηση-οδηγία σας είναι δεκτή.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς

Επαγγελματίες. Συνεργαζόμαστε πάνω από 5 χρόνια και το σύνολο του προσωπικού προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ανάγκες της επιχείρησης μας που διαρκώς μεταβάλλονται. Σημαντικό είναι πως ότι και να προκύψει γνωρίζουμε πως μπορούμε σε συνεργασία να το αντιμετωπίσουμε και να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ανατολή ΤσακαλίδουΠΕΝΑ

Εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είστε και καλά παιδιά. Ευχαριστώ!

Κιοσσές Κώστας

Άρτια οργάνωση, σχεδίαση, παράδοση έργου άμεσα, πληρέστατη κατάρτιση του ενδιαφερομένου στη χρήση της πλατφόρμας που παραλάβαμε, άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.

Έλενα Μακρή

Άριστοι επαγγελματίες! Από τους πιο παλιούς στο χώρο κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop στην Ελλάδα και άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Λεωνίδας Μακεδόνας

Εξαιρετική συνεργασία.

Βασίλης Νούλης

Άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση, φιλικό περιβάλλον, καλές τιμές. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Τάσος Μακρής

Άψογοι επαγγελματίες, πολύ οργανωμένη ομάδα, τα ζητήματα επιλύονται άμεσα, πολύ καλές τιμές, RECOMMENDED 100% !!!

Σωτήρης Μακεδόνας

Ομαδάρα! Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τα παιδιά!

Φιλοκτήμων Βακάλης

The Best!!

Σοφία Κούρτη
Web Hosting Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Έχετε κάποια απορία;
Ρωτήστε μας!
Απαντάμε άμεσα!

Γράψτε μας το μήνυμα σας στην παρακάτω φόρμα.