icon seo

SEO

SEO

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δημιουργούμε ένα σοβαρό στρατηγικό πλάνο SEO για να ανεβείτε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης που θέλετε!

Υπηρεσίες SEO photo 1

Προώθηση ιστοσελίδων με SEO για τις μηχανές αναζήτησης

Για να βρεθεί μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης με πολλαπλά κριτήρια και κλειδιά αναζήτησης και να ανταγωνιστεί τις ήδη υπάρχουσες είναι μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κάθε ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας.

Στην dezitech έχουμε πειραματιστεί, έχουμε δοκιμάσει και έχουμε καταλήξει στις κινήσεις και στρατηγικές που οδηγούν στις υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Υλοποιούμε με διάφορους τρόπους την προβολή και προώθηση του δικτυακού σας τόπου όπως  Google Αds και προώθηση SEO (Search Engine Optimization).

Γιατί εμάς;

Δημιουργούμε μαζί σας ένα εξατομικευμένο πλάνο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, στοχεύοντας στις κατάλληλες λέξεις -κλειδιά. Μελετάμε τους ανταγωνιστές σας και παρέχουμε αναλυτικά reports σε μηνιαία βάση, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα των αποτελεσμάτων και της κατάταξης της σελίδας σας για κάθε λέξη-κλειδί στην οποία έχουμε στοχεύσει.

Υπηρεσίες SEO photo 2
Υπηρεσίες SEO photo 3

Δείτε τις παροχές μας και κρίνετε μόνοι σας!

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται πιο ορατή στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς να απαιτείται να κάνετε πληρωμένες διαφημίσεις. Συγκεκριμένα, προχωράμε στην ανάλυση των λέξεων-κλειδιών, στη βελτιστοποίηση των φωτογραφιών του ιστοτόπου σας, στη δημιουργία xml & html sitemaps.

Στις παραπάνω υπηρεσίες, ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες της επιχείρησής σας περιλαμβάνονται και τα εξής: Built-in Translator, Canonicalization, καταχώρηση σε directories, link building (backlinks) και βελτιστοποίηση robots.txt, επανεγγραφή SEO friendly URL και πολλά ακόμα.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ…

Υπηρεσίες SEO

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ…

Υπηρεσίες SEO

Ανάλυση Λέξεων-κλειδιών

Βελτιστοποίηση Meta

Βελτιστοποίηση Φωτογραφιών

Επανεγγραφή SEO Friendly URL

Δημιουργία XML & HTML Sitemaps

Built-in Translator

Canonicalization

Link Wheeling(backlinks)

Βελτιστοποίηση Robots

Καταχώρηση σε Directories

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το SEO;

To SEO αφορά τις μεθόδους και τις τεχνικές που απαιτούνται για να εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα ή ακόμη και στην πρώτη θέση των μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo. Το SEO σημαίνει βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, e-shop για τις μηχανές αναζήτησης ώστε να γίνει πιο ορατός στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς τη χρήση πληρωμένης διαφήμισης.

Πώς μπορώ να εμφανίζομαι υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google;

Οι μηχανές αναζήτησης ψάχνουν στην ιστοσελίδα σας λέξεις που ταιριάζουν με τον όρο που αναζήτησε ο χρήστης. Εάν αυτός ο όρος δεν περιέχεται στα κείμενα της σας, είναι απίθανο να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη στη Google είναι πάνω από 200 και χωρίζονται σε on-site (π.χ. η δομή της ιστοσελίδας, η ταχύτητα φόρτωσης, το περιεχόμενο, mobile friendly κλπ.) και off-site (π.χ. το link-building, social media κλπ.) Θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να αυξήσετε τα οργανικά αποτελέσματα της σελίδας σας.

Τι είναι τα οργανικά αποτελέσματα και σε τι διαφέρουν από τα πληρωμένα αποτελέσματα;

Οργανικά ονομάζονται τα αποτελέσματα που εμφανίζονται δωρεάν στις μηχανές αναζήτησης, με βάση τον αλγόριθμο που χρησιμοποιούν. Τα πληρωμένα (paid) ή αλλιώς ανόργανα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας. Πρόκειται για συνδέσμους που πληρώνουν οι διαφημιζόμενοι για να εμφανίζονται σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης. Για παράδειγμα η Google διαθέτει αυτήν την υπηρεσία μέσω του Google Adwords.

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα βρεθεί η σελίδα μου στις πρώτες θέσεις;

Ο χρόνος διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, από κλάδο σε κλάδο και από εταιρία σε εταιρία. Συνήθως, απαιτούνται από 3 ώς 6 μήνες για να δείτε σημαντικά αποτελέσματα, ενώ για συγκεκριμένες πολύ ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά μπορεί να χρειαστεί και 12+ μήνες. Μπορούμε να σας δώσουμε εκτίμηση του χρόνου και του κόστους για το δικό σας SEO, αν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς

Επαγγελματίες. Συνεργαζόμαστε πάνω από 5 χρόνια και το σύνολο του προσωπικού προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ανάγκες της επιχείρησης μας που διαρκώς μεταβάλλονται. Σημαντικό είναι πως ότι και να προκύψει γνωρίζουμε πως μπορούμε σε συνεργασία να το αντιμετωπίσουμε και να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ανατολή ΤσακαλίδουΠΕΝΑ

Εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είστε και καλά παιδιά. Ευχαριστώ!

Κιοσσές Κώστας

Άρτια οργάνωση, σχεδίαση, παράδοση έργου άμεσα, πληρέστατη κατάρτιση του ενδιαφερομένου στη χρήση της πλατφόρμας που παραλάβαμε, άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.

Έλενα Μακρή

Άριστοι επαγγελματίες! Από τους πιο παλιούς στο χώρο κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop στην Ελλάδα και άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Λεωνίδας Μακεδόνας

Εξαιρετική συνεργασία.

Βασίλης Νούλης

Άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση, φιλικό περιβάλλον, καλές τιμές. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Τάσος Μακρής

Άψογοι επαγγελματίες, πολύ οργανωμένη ομάδα, τα ζητήματα επιλύονται άμεσα, πολύ καλές τιμές, RECOMMENDED 100% !!!

Σωτήρης Μακεδόνας

Ομαδάρα! Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τα παιδιά!

Φιλοκτήμων Βακάλης

The Best!!

Σοφία Κούρτη
Web Hosting Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Έχετε κάποια απορία;
Ρωτήστε μας!
Απαντάμε άμεσα!

Γράψτε μας το μήνυμα σας στην παρακάτω φόρμα.