Κατασκευή Ιστοσελίδων

Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

search-icon1

Βήμα 1

Καθορίζουμε και οριοθετούμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τους στόχους της νέας σας ιστοσελίδας.
desk-icon2

Βήμα 2

Κάνουμε έρευνα της αγοράς και του ανταγωνισμού και σχεδιάζουμε τον σκελετό-προσχέδιο της ιστοσελίδας.
folder-pictures-icon3

Βήμα 3

Φτιάχνουμε μακέτες με χρώματα, εικόνες και εικονίδια για να δείτε ποια θα είναι η μορφή της νέας ιστοσελίδας.
info-icon4

Βήμα 4

Αναπτύσσεται κώδικας και γίνονται εργασίες σχετικά με βάσεις δεδομένων ή άλλες ειδικές εφαρμογές.


Για ΟΛΑ τα έργα μας δίνουμε
μεγάλη προσοχή:

Έρευνα Αγοράς & Ανάλυση ανταγωνισμού

Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας, αναλαμβάνουμε να εκπονήσουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους ανταγωνιστές σας στο Ίντερνετ. Θέλουμε να αναγνωρίσουμε και ταυτόχρονα να κατατάξουμε τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.


Γραφιστικά και design

Δημιουργούμε εικαστικά θέματα που μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη του επισκέπτη. Ο γραφικός σχεδιασμός γίνεται από επαγγελματίες γραφίστες και σε συνεννόηση μαζί σας δημιουργούμε μακέτες-mockups από τις οποίες επιλέγετε τελικά, την αισθητική της ιστοσελίδας που θα θέλετε να έχει ο ιστότοπος σας όταν ολοκληρωθεί.


Προώθηση ιστοσελίδας

Όλα μας τα έργα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, περιλαμβάνουν την βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας, την αύξηση των πωλήσεων και γενικότερα την επίτευξη του στόχου που έχετε και περιμένετε από την ιστοσελίδα σας. Έτσι φροντίζουμε για την άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα της Google ενώ παράλληλα δημιουργούμε ένα πλήρες πλάνο προώθησης σε όλα τα διαθέσιμα μέσα όπως Google ΑdWords, Facebook, Twitter, Youtube και LinkedIn.

Θέλετε βοήθεια με το δικό σας WordPress;

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

Πολυετής εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων με τη δημοφιλή πλατφόρμα του WordPress

Φιλοξενία (WordPress hosting) σε ταχύτατους server ειδικά βελτιστοποιημένους για το WordPress

Μπορούμε να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σε πολύ λογικές και οικονομικές τιμές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τιμοκατάλογος κατασκευής ιστοσελίδων

Τα παρακάτω πακέτα είναι πλήρη, καλύπτουν πάνω από το 90% των απαιτήσεων που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια απλή, αλλά ταυτόχρονα με μελλοντικές προεκτάσεις, ιστοσελίδα! Τονίζουμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των πακέτων. Αν λείπει κάτι, ρωτήστε μας για διευκρινίσεις.

Δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτή όπου το περιεχόμενό της (κείμενα, εικόνες, αρχεία, σύνδεσμοι κλπ.) μπορεί να ανανεώνεται οποιαδήποτε στιγμή από κάποιον απλό χρήστη, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις προγραμματισμού, μέσω ενός κεντρικού συστήματος-εφαρμογή διαχείρισης. Με πιο απλά λόγια, ο ίδιος ο χρήστης (ή και περισσότεροι) φροντίζει για την σωστή λειτουργία και ενημέρωση της ιστοσελίδας. Στην κατασκευή ιστοσελίδων, σημαντικό ρόλο παίζει η ευκολία ανανέωσης του περιεχομένου και η ενημέρωσή του μετά την κατασκευή, γι' αυτό στην deZitech δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα.

Πάρα πολλές στατιστικές μελέτες έχουν δείξει ότι μια ιστοσελίδα που μένει στάσιμη και δεν ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα παύει να είναι εμπορική και προσφιλής στους καταναλωτές-χρήστες του διαδικτύου. Το ισχυρότερο πλεονέκτημα που προσφέρουν οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι η ευελιξία στην ανανέωση του περιεχομένου, το οποίο εν τέλει είναι και το βασικότερο συστατικό για την προώθηση της ιστοσελίδας και την αύξηση των πωλήσεων. Εμπιστευτείτε την deZitech για την κατασκευή eshop, διαφήμιση στο facebook και υπηρεσίες προώθησης SEO.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή μίας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες όπως το μέγεθος και ο όγκος δεδομένων της ιστοσελίδας, τις υπηρεσίες που θα παρέχει, τις απαιτήσεις του σχεδιασμού της, τις εφαρμογές που θα “τρέχουν” σ’ αυτήν, το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να λάβει ο κατασκευαστής του website το υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.α) για την κατασκευή του από τον ιδιοκτήτη του. Ο χρόνος κατασκευής λοιπόν μπορεί να διαφέρει από λίγες μέρες έως και αρκετούς μήνες με το πιο σύνηθες διάστημα αυτό των 3-4 εβδομάδων. Κατά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, ο χρόνος παράδοσης γίνεται γνωστός στον ιδιοκτήτη και το έργο παραδίδεται εγκαίρως βάσει συμβολαίου που υπογράφεται και από τις δύο πλευρές.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μίας ιστοσελίδας;

Το κόστος κατασκευής μίας ιστοσελίδας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως ο όγκος δεδομένων που θα δημοσιευθεί, ο εικαστικός σχεδιασμός, η εμφάνιση της κ.α. Τα πακέτα μας είναι πλήρη, καλύπτουν πάνω από το 90% των απαιτήσεων που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια απλή, αλλά ταυτόχρονα με μελλοντικές προεκτάσεις, ιστοσελίδα και ξεκινούν από τα 800 ευρώ!

Γιατί να προτιμήσετε το WordPress για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

1. Τ0 60%+ των ιστοσελίδων σε Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) έχουν φτιαχτεί με WordPress.
2. Το WordPress διαθέτει μια πλατιά και οργανωμένη κοινότητα που προσφέρει συνεχή υποστήριξη.
3. Πληθώρα θεμάτων & plugins που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μοναδικό αποτέλεσμα.
4. Είναι SEO friendly
5. Είναι πιο ασφαλές. 
6. Έχει εύκολη διαχείριση. 
7. Η αισθητική ανανέωσή της είναι εύκολη & οικονομική.

Γιατί να προτιμήσετε το WooCommerce για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop);

1. Είναι open-source, δηλδή είναι δωρεάν, και υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα.
2. Είναι ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).
3. Διαθέτει πολλά διαφορετικά θέματα WordPress – Woocommerce και plugins.
4. Δεν υπάρχουν επιπλέον τρέχοντα τέλη.
5. Είναι βελτιστοποιημένο για SEO.
6. Είναι ασφαλές.
7. Το e-shop έχει τη δυνατότητα να κλιμακώσει το μέγεθος του ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων.
8. Διευκολύνει τη διαχείριση και την προσαρμογή των καταστημάτων.
9. Διαθέτει πολλαπλές μεθόδους πληρωμής και ελέγχου αποστολής.

Τι σημαίνει responsive κατασκευή ιστοσελίδας;

Responsive σχεδιασμός σημαίνει ότι έχει προβλεφθεί η προσαρμογή της εμφάνισης της σελίδας μας σε συσκευές με μικρότερη ανάλυση οθόνης (κινητά, tablets, laptops). Στόχος μας στην deZitech είναι η ταχύτατη φόρτωση της σελίδας και η φιλικότητα προς τον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή μπαίνει αυτός.

Γιατί να επιλέξω την deZitech;

Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες γραφίστες, προγραμματιστές και τεχνικούς που σας εμπνέουν την σιγουριά πως ό,τι και να ζητήσω, ό,τι πρόβλημα και να αντιμετωπίσω, γνωρίζω ότι με ένα τηλεφώνημα ή με ένα email θα λάβω απάντηση και θα βρω την λύση.
Από το 2004 έχουμε σχεδιάσει, αναπτύξει και υλοποιήσει δεκάδες έργα σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων από ιδιώτες και εταιρίες από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας. Έχουμε αντιληφθεί ιδίοις όμμασι, τι είναι αυτό που δουλεύει, τι είναι αυτό που ζητάει το κοινό και μπορούμε να σας δώσουμε μια υπεύθυνη άποψη για το τι μπορούμε εμείς να πετύχουμε για εσάς.