Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

search-icon1

Βήμα 1

Καθορίζουμε και οριοθετούμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τους στόχους της νέας σας ιστοσελίδας.
desk-icon2

Βήμα 2

Κάνουμε έρευνα της αγοράς και του ανταγωνισμού και σχεδιάζουμε τον σκελετό-προσχέδιο της ιστοσελίδας.
folder-pictures-icon3

Βήμα 3

Φτιάχνουμε μακέτες με χρώματα, εικόνες και εικονίδια για να δείτε ποια θα είναι η μορφή της νέας ιστοσελίδας.
info-icon4

Βήμα 4

Αναπτύσσεται κώδικας και γίνονται εργασίες σχετικά με βάσεις δεδομένων ή άλλες ειδικές εφαρμογές.


Για ΟΛΑ τα έργα μας δίνουμε
μεγάλη προσοχή:

Έρευνα Αγοράς & Ανάλυση ανταγωνισμού

Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας, αναλαμβάνουμε να εκπονήσουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους ανταγωνιστές σας στο Ίντερνετ. Θέλουμε να αναγνωρίσουμε και ταυτόχρονα να κατατάξουμε τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.


Γραφιστικά και design

Δημιουργούμε εικαστικά θέματα που μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη του επισκέπτη. Ο γραφικός σχεδιασμός γίνεται από επαγγελματίες γραφίστες και σε συνεννόηση μαζί σας δημιουργούμε μακέτες-mockups από τις οποίες επιλέγετε τελικά, την αισθητική της ιστοσελίδας που θα θέλετε να έχει ο ιστότοπος σας όταν ολοκληρωθεί.


Προώθηση ιστοσελίδας

Όλα μας τα έργα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, περιλαμβάνουν την βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας, την αύξηση των πωλήσεων και γενικότερα την επίτευξη του στόχου που έχετε και περιμένετε από την ιστοσελίδα σας. Έτσι φροντίζουμε για την άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα της Google ενώ παράλληλα δημιουργούμε ένα πλήρες πλάνο προώθησης σε όλα τα διαθέσιμα μέσα όπως Google ΑdWords, Facebook, Twitter, Youtube και LinkedIn.

Θέλετε βοήθεια με το δικό σας WordPress;

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

Πολυετής εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων με τη δημοφιλή πλατφόρμα του WordPress

Φιλοξενία (WordPress hosting) σε ταχύτατους server ειδικά βελτιστοποιημένους για το WordPress

Μπορούμε να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σε πολύ λογικές και οικονομικές τιμές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τιμοκατάλογος κατασκευής ιστοσελίδων

Τα παρακάτω πακέτα είναι πλήρη, καλύπτουν πάνω από το 90% των απαιτήσεων που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια απλή, αλλά ταυτόχρονα με μελλοντικές προεκτάσεις, ιστοσελίδα! Τονίζουμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των πακέτων. Αν λείπει κάτι, ρωτήστε μας για διευκρινίσεις.

Δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτή όπου το περιεχόμενό της (κείμενα, εικόνες, αρχεία, σύνδεσμοι κλπ.) μπορεί να ανανεώνεται οποιαδήποτε στιγμή από κάποιον απλό χρήστη, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις προγραμματισμού, μέσω ενός κεντρικού συστήματος-εφαρμογή διαχείρισης. Με πιο απλά λόγια, ο ίδιος ο χρήστης (ή και περισσότεροι) φροντίζει για την σωστή λειτουργία και ενημέρωση της ιστοσελίδας. Στην κατασκευή ιστοσελίδων, σημαντικό ρόλο παίζει η ευκολία ανανέωσης του περιεχομένου και η ενημέρωσή του μετά την κατασκευή, γι' αυτό στην deZitech δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα.

Πάρα πολλές στατιστικές μελέτες έχουν δείξει ότι μια ιστοσελίδα που μένει στάσιμη και δεν ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα παύει να είναι εμπορική και προσφιλής στους καταναλωτές-χρήστες του διαδικτύου. Το ισχυρότερο πλεονέκτημα που προσφέρουν οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι η ευελιξία στην ανανέωση του περιεχομένου, το οποίο εν τέλει είναι και το βασικότερο συστατικό για την προώθηση της ιστοσελίδας και την αύξηση των πωλήσεων. Εμπιστευτείτε την deZitech για την κατασκευή eshop, διαφήμιση στο facebook και υπηρεσίες προώθησης SEO.