ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝEΤAIΡΙΣΜΟΣ
ΓΟΥΒΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή
ιστοσελίδας

PROJECT

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γουβών Λακωνίας ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την προώθηση και πώληση των υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων ελαιουργικών προϊόντων. Ο συνεταιρισμός, έχοντας ως κύριο μέλημα την μετάδοση στο ευρύ κοινό την αγάπη των κατοίκων για τον εύφορο τόπο τους και τους καρπούς που παράγει, μας ανέθεσε την δημιουργία της ιστοσελίδας του.

Κατασκευή της
ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε στα γήινα χρώματα, με μοντέρνα, καμπυλωτή τυπογραφία και φωτογραφίες από το ίδιο το χωριό, τις Γούβες, για να δημιουργείται αμέσως η σύνδεση του χρήστη με τον τόπο, την ελιά και να είναι έκδηλη η αίσθηση του οικείου και του παραδοσιακού στοιχείου.
Δεδομένου ότι η ιστοσελίδα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, η διάταξη των κειμένων και των φωτογραφιών έγινε με τρόπο ώστε ο χρήστης να ενημερώνεται εύκολα για ότι αφορά την ελιά και την παραγωγή λαδιού και να έχει μια ευχάριστη πλοήγηση.

Φιλοξενία
της ιστοσελίδας
Υψηλή ταχύτητα

Με την φιλοξενία της ιστοσελίδας στους τελευταίας τεχνολογίας και με μεγάλη μνήμη servers της εταιρίας μας, εξασφαλίσαμε την εύρυθμη και γρήγορη λειτουργία της.

Responsive
σχεδιασμός

Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του χρήστη, κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα με τρόπο ώστε να είναι συμβατή με κάθε συσκευή (η/υ, tablet, κινητό), χωρίς να χάνει καθόλου σε ποιότητα τόσο εικαστικά, όσο και λειτουργικά. Ο χρήστης απολαμβάνει μια εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση από όποια συσκευή κι αν συνδεθεί.