TRENAKI
TOYS

Κατάστημα παιχνιδιών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή eshop

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Google Ads

Social media

PROJECT

Το κατάστημα Τρενάκι ιδρύθηκε το 1994 και από τότε παραμένει υψηλά στη λίστα προτιμήσεων των καταναλωτών χάρη στη διαπροσωπική επικοινωνία που αναπτύσσει ο ιδιοκτήτης με τους πελάτες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Μετά από, σχεδόν, 3 δεκαετίες παρουσίας στον χώρο του παιχνιδιού, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να αφουγκράζεται τις ανάγκες των παιδιών και να προωθεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μας ζητήθηκε ο ανασχεδιασμός του eshop, ακολουθώντας την φιλοσοφία και την συνολική εικόνα του καταστήματος, όπως επίσης η προώθηση της ιστοσελίδας μέσω των Google ads και Social media.

Κατασκευή του
eshop
Responsive
σχεδιασμός

Επηρεασμένοι από το όνομα του καταστήματος “Trenaki Toys” δημιουργήσαμε ένα eshop το οποίο αναπτύσσεται μέσα στον φανταστικό κόσμο ενός σταθμού τρένων, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα γραφικά και φωτογραφίες.
Δεν μείναμε μόνο στο εικαστικό κομμάτι, κατασκευάσαμε ένα λειτουργικό eshop που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, βελτιώνοντας την ταχύτητα απόκρισης και προγραμματίζοντάς το με τρόπο ώστε να προσαρμόζεται εξίσου καλά σε όλα τα μεγέθη οθόνης (η/υ, laptop, tablet, κινητό), εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και αποτελεσματική πλοήγηση για τον χρήστη.

Φιλοξενία
ιστοσελίδας
Βελτίωση ταχύτητας
Αυτοματισμοί
email marketing

Εξασφαλίσαμε την υψηλή ταχύτητα απόκρισης του eshop με την φιλοξενία της ιστοσελίδας στους τελευταίας τεχνολογίας και με μεγάλη μνήμη servers της εταιρίας μας. Εγγυηθήκαμε για την εύρυθμη λειτουργία και ζητήματα ασφάλειας, καθώς οι servers είναι εξοπλισμένοι με ό,τι πιο σύγχρονο όσον αφορά το εγκατεστημένο λογισμικό και την ασφάλεια.
Επιπλέον, έγινε διασύνδεση της ιστοσελίδας με την πλατφόρμα μας emailsystem για τον εύκολο σχεδιασμό, την γρήγορη και μαζική αποστολή email – newsletter σε μεγάλο αριθμό επαφών.

Ενιαίο καλάθι-ταμείο
αγορών
Σύνδεση με τράπεζες,
μεταφορικές, Sκroutz

Ανασχεδιάσαμε τη Σελίδα Προϊόντων, την εκάστοτε Σελίδα Προϊόντος και την Σελίδα Καλάθι-Ταμείο ακολουθώντας την αισθητική του συνόλου του eshop και με τρόπο φιλικό προς τον χρήστη, ώστε να μπορεί να αναζητά ό,τι τον ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα από τα φίλτρα, να οδηγείται άμεσα σε ενιαίο καλάθι-ταμείο χωρίς ενδιάμεσα βήματα και να προβάλει ανά πάσα στιγμή τα προϊόντα που έχουν προστεθεί από drop down παράθυρο καλαθιού.
Υλοποιήσαμε την σύνδεση με τις τράπεζες, τις μεταφορικές εταιρίες και το skroutz για την ασφαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των παραγγελιών.

Διαφημιστικές
καμπάνιες μέσω
Social media

Επιτύχαμε την άνοδο της επισκεψιμότητας στα κοινωνικά δίκτυα και την αύξηση των πωλήσεων στην ιστοσελίδα, με στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο facebook και instagram. Συνεχίσαμε την προώθηση με χορηγούμενες διαφημίσεις στο Google Ads μέχρι που πολύ σύντομα πιάσαμε τα ποσοστά που στοχεύαμε. Μια καλή στρατηγική διαφήμισης δεν θα απέδιδε τα μέγιστα αν δεν συνοδευόταν από στοχευμένα κείμενα, έξυπνα hashtags, κατάλληλα shortlinks και γραφιστική επιμέλεια για τα οποία φρόντισε η ομάδα μας.