Οι ειδικοί στο WordPress, WordPress Experts

Θέλετε βοήθεια με το δικό σας WordPress;Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πείτε μας τις σκέψεις σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μήπως θέλετε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάποια στοιχεία από τo WordPress ή Woocommerce site σας; Ψάχνετε για μηνιαία συντήρηση WordPress, ή τεχνική υποστήριξη στην WordPress ιστοσελίδα σας; Είμαστε ειδικοί στο WordPress, συνεπώς θα σας δώσουμε την κατάλληλη λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σε πολύ λογικές και οικονομικές τιμές!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα έχετε !   

  Συντήρηση & Υποστήριξη Woocommerce

  Διαχειρίζεστε ένα WordPress ή WooCommerce website?
  Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του!

  Θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από ασφάλεια και αναβαθμίσεις; Θέλετε να ξέρετε ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάποιος που φροντίζει για την σωστή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας; Να ξέρετε πως ότι χρειαστείτε να μπορείτε να σηκώνετε το τηλέφωνο και να μιλάτε με τεχνικό που θα λύνει τις απορίες σας;

  Πακέτα που ξεκινάνε από 40 ευρώ

  και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.
   
  ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  Τι περιλαμβάνει η συντήρηση ;

  Τεχνικές αναβαθμίσεις

  Πίσω από το WordPress υπάρχουν servers που υποστηρίζουν την πλατφόρμα. Για παράδειγμα, ρυθμίσεις οι οποίες αλλάζουν, γλώσσες που αναβαθμίζονται (π.χ. PHP) και είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ασφάλεια και την απόδοση της ιστοσελίδας. Πίσω από κάθε τι που αναβαθμίζεται όμως, υπάρχει πάντα κάτι που επηρεάζεται ή, ακόμη χειρότερα, “χαλάει”. Δυστυχώς σε κάποια πράγματα δεν υπάρχει... επιστροφή και η ανάγκη για μία γρήγορη και σωστή λύση είναι απαραίτητη.

  Συντήρηση eshop με WooCommerce

  Το WooCommerce αποτελεί ξεχωριστό πρόσθετο του WordPress, ιδανικό για κάθε επιχειρηματία που διαθέτει e-shop. Μετατρέποντας το website σας σε e-shop, μπορούν να προκύψουν διαφορετικά ζητήματα που χρειάζονται λύσεις από ανθρώπους που διαθέτουν την τεχνογνωσία.

  Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας (backups)

  Τα αντίγραφα ασφαλείας, γνωστά και με τον όρο backups, σας προστατεύουν από τυχόν επιθέσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το περιεχόμενο ή και ολόκληρη τη σελίδα σας. Σε περιπτώσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων .

  Ενημερώσεις του πυρήνα του WordPress

  To ζωτικότερο κομμάτι του WordPress είναι ο πυρήνας του. Πολύ συχνά βγαίνουν αναβαθμίσεις (updates) που μπορεί να αφορούν θέματα ασφαλείας, θέματα επιδόσεων (performance) νέες προσθήκες για αξιοποίηση του περιεχομένου, κ.α.

  Ενημερώσεις των πρόσθετων (plugins)

  Τα πρόσθετα (plugins) του WordPress επεκτείνουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη λειτουργικότητα. Για να διατηρηθεί όμως η ασφάλεια τους και να συμβαδίζουν με τον πυρήνα του WordPress, πρέπει να γίνεται η σωστή αναβάθμιση τους.

  Επιδιορθώσεις Skroutz & BestPrice

  Αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χρειάζεται διορθώσεις στο αρχείο XML του Skroutz ή του BestPrice, το επιδιορθώνουμε και το κάνουμε συμβατό με τις πλατφόρμες αυτές.

  Έλεγχος ασφαλείας και προστασίας

  Ανά καιρούς η ασφάλεια του website σας μπορεί να δοκιμαστεί από κακόβουλες επιθέσεις που μπορεί να έχουν ως αντίκτυπο το περιεχόμενο σας, την πρόσβαση σας και τη σταθερότητα της σελίδας σας. Για όσους/ες διαθέτουν WooCommerce, διακινδυνεύονται πολλά περισσότερα, όπως η ασφάλεια συναλλαγών, τα στοιχεία των πελατών και παραγγελίας που μπορεί να χαθούν από μία και μόνο επίθεση.

  Μικρές διορθώσεις σε σημεία της ιστοσελίδας σας.

  Όσο όμως εξελίσσονται οι τεχνολογίες, άλλο τόσο εξελισσόμαστε και εμείς μαζί τους. Το περιεχόμενο ανανεώνεται, τα trends αλλάζουν, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα μπορούν πάντα να βελτιωθούν. Έτσι μπορούν να προκύπτουν διορθώσεις, μικρές και μεγάλες, πάντα σε συνάρτηση με τη σελίδα και το περιεχόμενο σας.

  Συντήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του website σας

  Καθώς πολλά πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται, η εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας σας μπορεί να τροποποιηθεί για παράδειγμα από συσκευή σε συσκευή ή από browser σε browser. Εκεί χρειάζονται ειδικές παρεμβάσεις που θα συντηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας σας.

  Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

  Γιατί να χρειαστώ τεχνική υποστήριξη για την WordPress ιστοσελίδα μου;

  Η τεχνική υποστήριξη μιας ιστοσελίδας WordPress από έναν ειδικό σύμβουλο με γνώσεις στην επίλυση προβλημάτων και εμπειρία σε πολλές εγκαταστάσεις ιστοσελίδων είναι απαραίτητη για:
  1. Την ορθή φιλοξενία της ιστοσελίδας σε ένα γρήγορο, αναβαθμισμένο, ασφαλή και μεγάλης χωρητικότητας μνήμης server με δυνατότητες backup.
  2. Tη σωστή αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας και της απεικόνιση των υπηρεσιών – προϊόντων.
  3. Τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (S.E.O.), προκειμένου να μπορεί να διαβαστεί σωστά από τα περίφημα robots της Google και να κατατάσσεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης.
  4. Τη μετατροπή της WordPress ιστοσελίδας σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα (WooCommerce e-shop).
  5. Τη βελτίωση ταχύτητας της WordPress ιστοσελίδας σας.
  6. Το καθάρισμα και την προστασία από Malware, Hacking, ιούς.
  7. Την εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ασφαλείας σε WordPress
  8. Την προσθήκη και διαχείριση περιεχομένου σελίδων, άρθρων, blog, προϊόντων.
  9. Την παραμετροποίηση πεδίων ιστοσελίδας (menu, banners, footers, Slider κ.α).
  10. Την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και αναβάθμιση πρόσθετων (plugins) και θεμάτων εμφάνισης (theme).

  Γιατί να κάνω ένα συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για την WordPress ιστοσελίδα μου;

  Ένα συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης, σας εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας όλη την ημέρα και για κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάποιος που φροντίζει για την σωστή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, η ιστοσελίδα σας είναι ΠΑΝΤΑ ασφαλής και αναβαθμισμένη και έχετε ΠΑΝΤΑ δίπλα σας έναν τεχνικό για τις απορίες σας. Έτσι μπορείτε να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στην λειτουργία της εταιρείας σας δίχως να σπαταλάτε τον πολύτιμό χρόνο σας στην συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

  Πόσο κοστίζει η τεχνική υποστήριξη της wordpress ιστοσελίδας μου;

  Το κόστος τεχνικής υποστήριξης για την ιστοσελίδα σας ξεκινάνε από το βασικό πακέτο με μόλις 40 ευρώ τον μήνα. Όσο αυξάνονται οι ανάγκες σας, τα πακέτα μας αναπροσαρμόζονται για να τις ικανοποιούν διατηρώντας πάντα την καλύτερη ισορροπία σχέσης – τιμής.