Προώθηση ιστοσελίδων με SEO για τις μηχανές αναζήτησης

Για να βρεθεί μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης με πολλαπλά κριτήρια και κλειδιά αναζήτησης και να ανταγωνιστεί τις ήδη υπάρχουσες είναι μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κάθε ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας.

Στην deZitech έχουμε πειραματιστεί, έχουμε δοκιμάσει και έχουμε καταλήξει στις κινήσεις και στρατηγικές που οδηγούν στις υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Υλοποιούμε με διάφορους τρόπους την προβολή και προώθηση του δικτυακού σας τόπου όπως ΑdWords και προώθηση SEO (Search Engine Optimization).

Τιμοκατάλογος SEO

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο SEO για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Google. Αν κάποιο από τα πακέτα μας δεν σας αντιπροσωπεύει επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΚΕΤΟ 1

100/ χωρίς ΦΠΑ

 • Μελέτη ανταγωνισμού
 • on-page βελτιστοποίηση ιστοσελίδας
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας της ιστοσελίδας
 • Καταχώρηση σε επαγγελματικούς καταλόγους και web directories
 • Εμπλουτισμός κειμένων με λέξεις κλειδιά
 • Εσωτερικοί σύνδεσμοι
 • Μοναδικές περιγραφές
 • Εικόνες και alt tags
 • Social Bookmarking
 • Εμπλουτισμός h1,h2 κτλπ. tags
 • Video Marketing
 • Κοινοποίηση άρθρων σε article directories
 • Σχόλια σε Blog/forum

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει SEO;

Ο όρος SEO προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization δηλαδή Βελτιστοποίηση (ιστοσελίδας) για τις Μηχανές Αναζήτησης. Είναι οι παρεμβάσεις και οι διαδικασίες που γίνονται σε μία ιστοσελίδα με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορώ να κάνω μόνος μου SEO;

Αν ξεκινάτε με το SEO για πρώτη φορά, θα σας προτείναμε να δουλέψετε πρώτα με επαγγελματίες. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Στην διάρκεια της βελτιστοποίησης της σελίδας, όσο συνεργάζεστε μαζί μας, μαθαίνετε τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να διατηρήσετε την δουλειά που έχει γίνει.

Πόσο γρήγορα θα δω αποτέλεσμα;

Εξαρτάται από την δυσκολία-ανταγωνισμό που υπάρχει για τις λέξεις-κλειδιά που θα ζητήσετε. Συνήθως η διάρκεια είναι 3-4 μήνες, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να πάρει μέχρι και 9 μήνες. Αυτό θα το γνωρίζετε στην αρχή της συνεργασίας μας, μετά την ανάλυση που θα κάνουμε για την ιστοσελίδα σας.

Όταν κάνετε SEO πρέπει να αλλάξει όψη η ιστοσελίδα μου;

ΑΝ χρειαστεί ΝΑΙ. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Έχοντας αυτό υπόψη εμείς προτείνουμε αλλαγές που πρέπει να γίνουν και σας τις αιτιολογούμε. Τις αλλαγές αυτές μπορούμε να τις κάνουμε εμείς οι ίδιοι αν μας δώσετε πρόσβαση, ή συνεργαζόμαστε με τους τεχνικούς σας για να γίνει από κοινού υλοποίηση.

Μπορώ να βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Αυτός είναι ο στόχος μας και γι' αυτό μας πληρώνετε. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, όπως ορίζει η ίδια η Google, οι υπηρεσίες μας προώθησης μιας ιστοσελίδας εγγυώνται την άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα της google και συνεπώς αύξηση της επισκεψιμότητας. Η άνοδος στην πρώτη σελίδα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και φυσικά σε τι λέξεις κλειδιά στοχεύουμε.

Γιατί απαιτείται πληρωμή ανά μήνα στις υπηρεσίες SEO;

Το SEO έχει βήματα, διαδικασίες και εργασίες που πρέπει να γίνονται σε διάστημα ημερών. Ανάλογα με τον στόχο, τα αποτελέσματα και τον ανταγωνισμό, ανανεώνουμε και ενημερώνουμε το υλικό της ιστοσελίδας σας τουλάχιστο 3-4 φορές την εβδομάδα.

Υπάρχουν αρνητικά στο SEO;

Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, μια σταθερότητα και να μην γίνεται over-optimization δηλαδή υπερβολική ή απότομη βελτιστοποιήση σε μια ιστοσελίδα. Ξαφνικές, απότομες αλλαγές θα κινήσουν υποψίες και η Google έχει τον τρόπο να εντοπίσει "περίεργες" τεχνικές SEO, negative SEO όπως είναι πιο γνωστό. Αν δεν ληφθούν υπόψη βασικοί κανόνες μπορεί να έχετε penalty από την Google.