Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πείτε το ΝΑΙ στην πρόκληση του internet

Πείτε το “ναι” στην πρόκληση του internet. Κάθε μέρα στο διαδίκτυο εκατομμύρια πληροφορίες ανταλλάσσονται μεταξύ των χρηστών αλλά και κοινοποιούνται. Όλο και περισσότεροι προτιμούν την αγορά προϊόντων από το σπίτι τους. Η αγορά προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Στο δημοφιλέστερο online κατάστημα της Amazon κάθε λεπτό γίνονται αγορές των 80000 δολαρίων. Πραγματικά αυτό είναι φοβερό στατιστικό στοιχείο. Κάθε λεπτό που περνάει, ένα eshop κερδίζει νέους πελάτες, τους οποίους χάνει το φυσικό κατάστημα. Απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τα κόστη λειτουργίας και συντήρησης ενός κανονικού καταστήματος σε σύγκριση με το ηλεκτρονικό. Μην ξεχνάμε πως στο φυσικό κατάστημα έχουμε αρκετές επιβαρύνσεις. Τις επιβαρύνσεις από το ενοίκιο, το αρχικό στήσιμο, τους υπαλλήλους, ΙΚΑ, φόρους, την συντήρηση κλπ. Στον αντίποδα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα απλά πληρώνεις ένα μικρό ποσό για την φιλοξενία του. Πληρώνεις, ακόμα, ένα λογικό ποσό για την κατασκευή του. Από εκεί και πέρα όλα είναι αυτοματοποιημένα. Σε αυτό να προσθέσουμε ότι είναι ανοιχτό για αγορές όλο το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας.

Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω τον τζίρο τον ηλεκτρονικών καταστημάτων, ο οποίος όλο και αυξάνεται, τότε το συμπέρασμα είναι απλό. Αν δεν έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε.

Τι γίνεται με τα Social Media

Με 246.000 νέες φωτογραφίες το λεπτό στο Instagram, 18 εκατομμύρια Likes στο Facebook, 278.000 tweets στο Twitter κτλ, γίνεται σαφές ότι είναι εντελώς απαραίτητο για μία εταιρεία να επενδύσει στη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εφόσον έχετε ξεκινήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα στο Web, οι υποψήφιοι πελάτες σας βρίσκονται πολλές ώρες της ημέρας μέσα σε αυτά.
Με μία προσεκτικά σχεδιασμένη διαφημιστική στρατηγική για προσέγγιση χρηστών από τα social media, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Πείτε “ναι” στην πρόκληση του internet και επικοινωνήστε με τη deZitech dynamics για να σχεδιάσουμε για εσάς την κατάλληλη μέθοδο προώθησης της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *