KOALA
TOYS

Κατασκευή eshop για κατάστημα παιχνιδιών με φιλοξενία ιστοσελίδας, συντήρηση WordPress και προώθηση στα social media

PROJECT

Το κατάστημα Koala Toys, με έδρα του την Θεσσαλονίκη, μετρά πολλές δεκαετίες ισχυρής παρουσίας στον χώρο του παιχνιδιού, διαθέτοντας πλήρη συλλογή παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, από ποιοτικά και ασφαλή υλικά. Στο πλαίσιο επέκτασης και ανανέωσης της επιχείρησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, μας ζητήθηκε ο σχεδιασμός νέου λογότυπου, η κατασκευή του eshop, η φιλοξενία και η συντήρηση της ιστοσελίδας και η προώθησή της στα social media.

Σχεδιασμός
λογότυπου

Το σκεπτικό σχεδιασμού του λογοτύπου βασίστηκε στο θέμα της επωνυμίας – το κοάλα και την χαρούμενη διάθεση που δημιουργούν τα παιχνίδια. Από τον συνδυασμό ενός γραφικού με κοάλα, μιας χαλαρής γραμματοσειράς με καμπύλες και μιας χρωματικής παλέτας εμπνευσμένης από τα παιχνίδια, δημιουργήθηκε ένα πολύχρωμο λογότυπο που μοιάζει με παιχνίδι.

Photo_logo

Κατασκευή eshop
Responsive
σχεδιασμός
Υψηλή ταχύτητα

Έχοντας αποφασίσει την νέα εικόνα του εταιρικού προφίλ, προχωρήσαμε στον σχεδιασμό του eshop, σε εξίσου χαρούμενη και πολύχρωμη διάθεση. Συνθέσαμε φωτογραφίες και γραφικά σε λευκό φόντο, για να ξεχωρίσουν τα προϊόντα με την πολυχρωμία τους. Σε κάποια σημεία, που θέλαμε να επισημάνουμε, διατηρήσαμε το κόκκινο χρώμα της εταιρίας. Δεν μείναμε μόνο στο εικαστικό κομμάτι. Oι εξειδικευμένοι στο WordPress προγραμματιστές μας κατασκεύασαν μια απόλυτα λειτουργική ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές (η/υ, tablet, κινητό) και με υψηλή ταχύτητα απόκρισης, όπως απαιτεί ένα επιτυχημένο eshop!

Photo_kataskeui eshop

Φιλοξενία ιστοσελίδας
Συντήρηση WordPress
Πλατφόρμα
emailsystem

Εγγυηθήκαμε για την την υψηλή ταχύτητα απόκρισης του eshop παρά τον αρκετά μεγάλο αριθμό προϊόντων, την ομαλή λειτουργία και την ασφάλειά του, χάρη στη φιλοξενία του στους νέας τεχνολογίας servers της εταιρίας μας και την συντήρησή του από τους εξειδικευμένους στο WordPress προγραμματιστές μας.
Έγινε διασύνδεση της ιστοσελίδας με την πλατφόρμα μας emailsystem για τον εύκολο σχεδιασμό, την γρήγορη και μαζική αποστολή email – newsletter σε μεγάλο αριθμό επαφών.

Διαχείριση των
προϊόντων
Σύνδεση με τράπεζες,
μεταφορικές, skroutz
Εκπαίδευση

Περάσαμε όλα τα προϊόντα και ανανεώνονται αυτόματα. Δημιουργήσαμε μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία πλοήγησης για τον χρήστη από την σελίδα προϊόντος, στο καλάθι και το ταμείο.
Υλοποιήσαμε την ασφαλή σύνδεση με τις τράπεζες, με τις μεταφορικές εταιρίες και με το skroutz, για την ασφαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των παραγγελιών.
Εκπαιδεύσαμε κατάλληλα τον πελάτη για την αποτελεσματική διαχείριση του eshop του.

Photo_proionta

Διαχείριση των
Social media

Αναλάβαμε την προώθηση της ιστοσελίδας και συνεπώς της εταιρίας στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας δημοσιεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Facebook και στο Instagram. Επιμεληθήκαμε το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων, προβάλλοντας τα προϊόντα της εταιρίας, γράφοντας στοχευμένα κείμενα και χρησιμοποιώντας έξυπνα hastags.

Photo_social media